גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי
גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי הוא מתכון מזרח אירופאי שמגיש 8. מנה אחת מכילה 483 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, שום, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 91% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שמנת פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים וגולאש אוסטרי .
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
מעבירים את התערובת לסיר בישול איטי. מכסים ומכוונים את הכיריים לנמוך.
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. זורקים את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד לציפוי אחיד.
מחממים כף אחת מהשמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מכניסים שליש מקוביות הבקר למחבת ומבשלים עד להשחמה יפה מכל הצדדים.
מעבירים לסיר לבישול איטי.
יוצקים 2 כפות מים למחבת ומגרדים את החתיכות השחומות מהמחבת; יוצקים נוזלים לבישול האיטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר משחים את מנות הבקר הבאות.
מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומבשלים את המנה הבאה באותו אופן; חזור על המנה השלישית.
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך הסיר האיטי; לְכַסוֹת. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את אטריות הביצים ומבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו, אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
מגישים גולאש על אטריות עם כף שמנת חמוצה וענף פטרוזיליה.