קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

גולאש צבי: גולגס די קפריולו

גולאש צבי: גולגס די קפריולו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופה, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי גולש: Gulgas di Capriolo. מנה אחת מכילה 1314 קלוריות, 171 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מונטסיו, שמנת, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולש.

הוראות

1
חתוך את הצבי של כל רקמת חיבור, וחתוך אותו לקוביות 2 על ידי 1 אינץ'. בסיר 6 ליטר, לשלב את הגזר, סלרי, בצל, רוזמרין, טימין, מרווה, שום, פלפל, גרגרי ערער, ויין אדום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בשר צביבשר צבי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, לאפשר את המרינדה להתקרר, לטבול את חתיכות הצבי. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צביבשר צבי
3
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות, הזמנת מרינדה. בתנור הולנדי כבד תחתית, מחממים את השומן עד לעישון. מתבלים את הצבי במלח ופלפל ומניחים 4 עד 5 חתיכות בכל פעם במחבת. לצרוב עד חום זהוב עמוק בכל רחבי, ואז להסיר לצלחת. חזור על התהליך עד שכל הבשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צביבשר צבי
שומן חזירשומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקמח ואת גרגר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ספקספק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הקינמון, ציפורן, שאריות המרינדה והבשר, כולל מיצים המופרשים על הצלחת, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים לאט במשך 1 1/4 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
הסר מן החום ולהשליך את עשבי תיבול, עלה דפנה, שום, פלפל, גרגרי ערער. מערבבים את השמנת החמוצה, מפזרים פטרוזיליה, לבדוק תיבול, ומגישים מיד מעוטר montasio.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®