תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופה, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי גולש: Gulgas di Capriolo. מנה אחת מכילה 1314 קלוריות, 171 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מונטסיו, שמנת, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולש.
הוראות
1
חתוך את הצבי של כל רקמת חיבור, וחתוך אותו לקוביות 2 על ידי 1 אינץ'. בסיר 6 ליטר, לשלב את הגזר, סלרי, בצל, רוזמרין, טימין, מרווה, שום, פלפל, גרגרי ערער, ויין אדום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, לאפשר את המרינדה להתקרר, לטבול את חתיכות הצבי. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צבי
3
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות, הזמנת מרינדה. בתנור הולנדי כבד תחתית, מחממים את השומן עד לעישון. מתבלים את הצבי במלח ופלפל ומניחים 4 עד 5 חתיכות בכל פעם במחבת. לצרוב עד חום זהוב עמוק בכל רחבי, ואז להסיר לצלחת. חזור על התהליך עד שכל הבשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צבי
שומן חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקמח ואת גרגר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ספק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הקינמון, ציפורן, שאריות המרינדה והבשר, כולל מיצים המופרשים על הצלחת, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים לאט במשך 1 1/4 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשר
6
הסר מן החום ולהשליך את עשבי תיבול, עלה דפנה, שום, פלפל, גרגרי ערער. מערבבים את השמנת החמוצה, מפזרים פטרוזיליה, לבדוק תיבול, ומגישים מיד מעוטר montasio.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין