לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
זרוק כפיות בצק על 3 סנטימטרים זה מזה על גבי תבנית אפייה וללטף כל אחד לתוך 2 1/2 אינץ ' עגול עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים עד הזהב ורוב מבעבע שככה, 6 עד 8 דקות (עוגיות יתפשטו כ 3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
בואו עוגיות לעמוד על תבנית אפייה עד רק המשרד מספיק כדי להחזיק את הצורה שלהם, על 2 דקות. בעדינות לשחרר עוגיות 1 בכל פעם עם מרית אופסט מיד לעטוף מעל מערוך. (אם עוגיות להיות שבירות מדי לעטוף על מערוך, להחזיר תבנית אפייה לתנור במשך כמה שניות כדי לרכך.) עוגיות מגניב לחלוטין על מערוך, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר מגש. הפוך ולעצב יותר עוגיות עם בצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
Cookies can be made 3 days ahead and kept, layers separated with wax paper, in an airtight container at room temperature.