קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

גולש הונגרי III

גולש הונגרי III
גולש הונגרי III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו בשר בקר, פפריקה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. נסו גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי I (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו סיר גדול עם ספריי בישול ומניחים מעל חום בינוני; מבשלים את בשר תבשיל בשר בקר בסיר עד השחמה לחלוטין מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את המים, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום, פפריקה, מלח, וחרדל לתוך תערובת בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים כיסוי על הסיר, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את התערובת עד הבשר רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האטריות ביצה לרתיחה עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים גולש על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי