קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

גולש הונגרי III

גולש הונגרי III
גולש הונגרי III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו בשר בקר, פפריקה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. נסו גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי I (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו סיר גדול עם ספריי בישול ומניחים מעל חום בינוני; מבשלים את בשר תבשיל בשר בקר בסיר עד השחמה לחלוטין מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את המים, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום, פפריקה, מלח, וחרדל לתוך תערובת בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים כיסוי על הסיר, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את התערובת עד הבשר רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האטריות ביצה לרתיחה עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים גולש על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת