גולש יווני
המתכון היווני גולש יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1118 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סיבובי פיתה, פסטה אורזו, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. מתכונים דומים: גולש, גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולאש סיר אחד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים סיבובים פיתה לתוך 6 פלחי כל אחד עם סכין או מספריים מטבח. פיזור טריזים על תבנית אפייה ולרסס עם שמן זית ספריי בישול. מתבלים במלח ואופים 10 דקות עד להזהבה.
מחממים מחבת צדדית גדולה עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, על חום בינוני גבוה עד אדוות שמן.
מוסיפים בשר בקר או כבש, בשר חום וקרמבל, כ 5 דקות. מתבלים את הבשר במלח, פלפל, אורגנו, קינמון.
מוסיפים את הבצלים, השום והחציל ומבשלים 6 עד 7 דקות ואז מערבבים ברוטב תרד ועגבניות. מבשלים כמה דקות ולהתאים תבלינים.
קוצצים זיתים עם גרידת לימון ופטרוזיליה-גרמולטה יוונית!
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים orzo על פי הוראות תיבת.
מסננים orzo ולשלב עם גולש בשר. קערות למעלה של גולש עם גבינת פטה, פיתות צ ' יפס וגרמולטה זית.