גומן וואט
Gomen Wat יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. . אם יש לכם מלח, בצל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Ye ' abesha Gomen (כרוב ירוק), סלט כרובית חם (yabeba Gomen Seleta), ו בריא וטעים: חסה עם קרחון מוקפץ וכרוב מוקפץ (Gomen).
הוראות
מניחים כרוב ירוק קצוץ בסיר עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. כיסוי, ומבשלים עד כרוב הם מכרז, על 20 דקות.
מסננים, אבל שומרים את מי הבישול. תניח בצד.
חום 1 כף שמן זית בסיר מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד שרק מתחיל חום, על 10 דקות. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הכרוב מבושל, 1 כף שמן זית, ואת מי בישול שמורות. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני גבוה עד הנוזל הוא התאדה כמעט, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את פרוסות הפלפל הירוק, מיץ לימון, מלח, כורכום, פפריקה, allspice, שורש זנגביל. מבשלים עד פלפלים רכים, על 5 דקות.