גורגונזולה עטוף בפרושוטו עם ארוגולה
אם יש לכם תינוק ארוגולה, פרושוטו, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרושוטו עטוף תאנים ממולאות Gorgonzola, פרושוטו, ארוגולה וגורגונזולה פיצה, ו פרושוטו עטוף פשטידות תאנה פקאן יד עם Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה עם 1 פרוסה של prosciutto בכל פעם, לחתוך prosciutto לרוחב 3 מלבנים. שטח פרושוטו חתיכות 2 סנטימטרים זה מזה על משטח עבודה. סדר 3 ארוגולה עלים זה לצד זה על גבי כל פיסת prosciutto, המאפשר צמרות להאריך 1 אינץ ' על 1 צד ארוך של prosciutto. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית גבינה. לחץ נדיב 1/2 כפיות דומדמניות לתוך גבינה על גבי כל פיסת פרושוטו. החל מקצה 1 קצר של כל פרושוטו חתיכה, להפשיל בחוזקה, בסגנון ג ' לי רול.
העברה לצלחת. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. מכסים לחמניות בחוזקה ומקררים.)