והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סוכר חום, גבינת מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו אפרסקים בגריל עם שעועית וניל מסקרפונה, דבש וגרנולה, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו לימון מסקרפונה ממולא שעועית וניל פרנץ ' טוסט עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: קמח דופק, מלח, ואבקת אפייה במעבד מזון עד בשילוב, על 10 פעימות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הוסף גבינת שמנת ודופק עד incorporated גס, על 8 פולסים קצרים.
מוסיפים קוביות חמאה ודופק עד שהבצק יוצר כדורים בגודל אפונה, בערך 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מוסיפים שמנת, וניל וחומץ וממשיכים לדופק עד שהבצק מתרחק מהצדדים, 8 עד 12 פעימות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מעבירים את הבצק לסדין גדול של ניילון נצמד וצורה לדיסק בעובי 1/4 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקרר לפחות 2 שעות ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
6
הסר מהמקרר ולחץ לצלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות קצות אצבעות כדי ליצור שכבה אפילו.
7
עבור המילוי: אדים או חתיכות גזר מבשלים עד במכרז לחלוטין, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8
העברה למעבד מזון או בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין, הוספת מים בדיוק כמו שצריך כדי לאפשר לו לעבד בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. באמצעות מערבל כף יד וקערה גדולה או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, הכה מחית גזר וסוכר במהירות בינונית עד מעורבב.