לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו גזר קלוי וסלק עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו כמה גבעולי טימין, עלי מרווה, כמה גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו סופר. נסו מתכון צלעות חזיר (עם גזר קלוי וסלק), ארוחת ערב הערב: גזר קלוי וסלק עם צלעות חזיר, ו צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
גזר וסלק טובים במיוחד כאשר הם קלויים מכיוון שהם מוציאים את הסוכרים הטבעיים שלהם. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא על טעם אותם. כמה שיני שום מרוסקות, עשב עצי כמו רוזמרין, טימין, מרווה או מפרץ, ונתז חומץ, או לימון סחוט או מיץ תפוזים, יכולים להדגיש את טעמם הטבעי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כגון קנאת מלאך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים את הגזר לתוך סיר גדול סלק לתוך אחר, ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות אותם. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 עד 20 דקות עד שהם רכים, ואז מסננים ומניחים בקערות נפרדות. מקלפים את הסלק וחותכים כל גזר וסלק גדולים יותר לשניים או לרבעים. קטנים יותר יכולים להישאר שלמים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
כעת הוסיפו את חומרי הטעם כשהירקות עדיין חמים. זורקים את הגזר עם מחצית השום המרוסק וגלוג שמן זית, ואז מתבלים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את מיץ התפוזים ועלי הטימין וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
2 כוסות שיני שום
6
מערבבים את הסלק עם שאר השום, הרוזמרין, החומץ הבלסמי והמלח והפלפל. כעת תוכלו להכניס את הירקות לכלי תנור נפרדים, או יחד על תבנית צלייה גדולה עם הגזר במחצית 1 של התבנית והסלק בשני.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
7
מניחים באמצע התנור שחומם מראש וצולים בערך 1/2 שעה או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בזמן שהגזר והסלק מתבשלים, הניחו את הצלעות על קרש וקלעו דרך העור והחלק המפוספס למראה הבשר. זה ייתן לך פצפוצים מקסימים.
כשהירקות מתחילים לצבוע, מחממים מחבת גדולה בתנור או מחבת צלייה קטנה על המבער, מוסיפים גלוג טוב של שמן זית ומכניסים לצלעות. ברגע שיש לך צבע יפה בצד 1, הופכים את הצלעות ומכניסים את התבנית לתנור למשך 10 דקות, או עד שהצלעות פריכות מבחוץ ופשוט מבושלות ועסיסיות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים את הצלעות לצלחת מחוממת.
12
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומוסיפים לו מיץ לימון. מערבבים ומגרדים את החלקים הדביקים המקסימים מהתחתית ומטפטפים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוציאים את הגזר והסלק מהתנור-הם אמורים להיות נחמדים ודביקים עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגישים אותם עם הצלעות וכוס יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"