קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

גזר וסלק קלויים עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר

גזר וסלק קלויים עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו גזר קלוי וסלק עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו כמה גבעולי טימין, עלי מרווה, כמה גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו סופר. נסו מתכון צלעות חזיר (עם גזר קלוי וסלק), ארוחת ערב הערב: גזר קלוי וסלק עם צלעות חזיר, ו צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גזר וסלק טובים במיוחד כאשר הם קלויים מכיוון שהם מוציאים את הסוכרים הטבעיים שלהם. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא על טעם אותם. כמה שיני שום מרוסקות, עשב עצי כמו רוזמרין, טימין, מרווה או מפרץ, ונתז חומץ, או לימון סחוט או מיץ תפוזים, יכולים להדגיש את טעמם הטבעי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את הגזר לתוך סיר גדול סלק לתוך אחר, ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות אותם. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 עד 20 דקות עד שהם רכים, ואז מסננים ומניחים בקערות נפרדות. מקלפים את הסלק וחותכים כל גזר וסלק גדולים יותר לשניים או לרבעים. קטנים יותר יכולים להישאר שלמים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
כעת הוסיפו את חומרי הטעם כשהירקות עדיין חמים. זורקים את הגזר עם מחצית השום המרוסק וגלוג שמן זית, ואז מתבלים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את מיץ התפוזים ועלי הטימין וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מערבבים את הסלק עם שאר השום, הרוזמרין, החומץ הבלסמי והמלח והפלפל. כעת תוכלו להכניס את הירקות לכלי תנור נפרדים, או יחד על תבנית צלייה גדולה עם הגזר במחצית 1 של התבנית והסלק בשני.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מניחים באמצע התנור שחומם מראש וצולים בערך 1/2 שעה או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בזמן שהגזר והסלק מתבשלים, הניחו את הצלעות על קרש וקלעו דרך העור והחלק המפוספס למראה הבשר. זה ייתן לך פצפוצים מקסימים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
לחץ בחוזקה עלה מרווה על בשר העין משני צידי כל קוצץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
כשהירקות מתחילים לצבוע, מחממים מחבת גדולה בתנור או מחבת צלייה קטנה על המבער, מוסיפים גלוג טוב של שמן זית ומכניסים לצלעות. ברגע שיש לך צבע יפה בצד 1, הופכים את הצלעות ומכניסים את התבנית לתנור למשך 10 דקות, או עד שהצלעות פריכות מבחוץ ופשוט מבושלות ועסיסיות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים את הצלעות לצלחת מחוממת.
12
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומוסיפים לו מיץ לימון. מערבבים ומגרדים את החלקים הדביקים המקסימים מהתחתית ומטפטפים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוציאים את הגזר והסלק מהתנור-הם אמורים להיות נחמדים ודביקים עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים אותם עם הצלעות וכוס יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"