גזר לבן-לביבות תפוחי אדמה עם רסק תפוחים קינמון
גשו לסופר וקנו תפוחים, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה-גזר לבן עם רסק תפוחים מלוח, לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים, ו לביבות בטטה עם רסק תפוחים פקאן חמוציות ויוגורט קינמון.
הוראות
חותכים את התפוחים לחתיכות 1 אינץ'.
הסר 3 רצועות רחבות גרידה מן הלימון עם מקלף ירקות; להעביר לסיר ולסחוט את מיץ לימון.
מוסיפים את התפוחים ואת מקל הקינמון, מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד רך, 15 עד 20 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה. ממשיכים לבשל, מועכים ומערבבים את התפוחים, עד שהם מתעבים, 10 עד 15 דקות.
הסר את מקל הקינמון, ולאחר מכן להעביר את התפוחים דרך טחנת מזון או מחית במעבד מזון. להפריש עד מוכן לשרת.
בינתיים, להפוך את הלביבות: לגרר את תפוחי האדמה, גזר לבן ובצל באמצעות מצורף פומפיה בינוני של מעבד מזון או חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט את התערובת על ידי קומץ על הכיור כדי להסיר כל נוזל עודף.
מערבבים עם שום, ביצים, פטרוזיליה ועירית בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. צורה לתוך 12 קציצות דקות, לסחוט כדי להסיר כל נוזל שנותר כפי שאתה יוצר כל אחד; שכב על גיליון קלף.
חום 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הלביבות בקבוצות עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח בעודו חם.
מגישים עם רסק תפוחים קינמון.