קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

גזר לבן-לביבות תפוחי אדמה עם רסק תפוחים קינמון

גזר לבן-לביבות תפוחי אדמה עם רסק תפוחים קינמון
גשו לסופר וקנו תפוחים, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה-גזר לבן עם רסק תפוחים מלוח, לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים, ו לביבות בטטה עם רסק תפוחים פקאן חמוציות ויוגורט קינמון.

הוראות

1
חותכים את התפוחים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
2
הסר 3 רצועות רחבות גרידה מן הלימון עם מקלף ירקות; להעביר לסיר ולסחוט את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את התפוחים ואת מקל הקינמון, מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד רך, 15 עד 20 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה. ממשיכים לבשל, מועכים ומערבבים את התפוחים, עד שהם מתעבים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תפוחתפוח
4
הסר את מקל הקינמון, ולאחר מכן להעביר את התפוחים דרך טחנת מזון או מחית במעבד מזון. להפריש עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
בינתיים, להפוך את הלביבות: לגרר את תפוחי האדמה, גזר לבן ובצל באמצעות מצורף פומפיה בינוני של מעבד מזון או חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט את התערובת על ידי קומץ על הכיור כדי להסיר כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
פומפיהפומפיה
6
מערבבים עם שום, ביצים, פטרוזיליה ועירית בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. צורה לתוך 12 קציצות דקות, לסחוט כדי להסיר כל נוזל שנותר כפי שאתה יוצר כל אחד; שכב על גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
חום 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הלביבות בקבוצות עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח בעודו חם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מגישים עם רסק תפוחים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
10
צילום: אנה ויליאמס