גזר מרוקאי מגורד וסלט סלק נטול גלוטן,, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם מלח, עלי נענע, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט סלק מגורד, סלט סלק מגורר עם ג'יקמה, אבוקדו וכתום, ו סלט גזר מגורר מתוק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים את הגזר המגורד בקערת הגשה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הסלק המגורד לתוך מסננת ולשטוף בקצרה עם מים קרים. זה יהיה לשטוף קצת מיץ סלק עודף זה עשוי אחרת צבע הסלט כולו סלק אדום. להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
ואז מוסיפים לקערה עם הגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תוסיף את הצימוקים. מערבבים לשלב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
הפוך את ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הפפריקה, כמון, קינמון, מלח, קאיין. לאחר מכן להוסיף את מיץ לימון ודבש להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להלביש את הגזרים והסלק, לשבת במשך שעה:
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קייל
7
טפטוף על הגזר והסלק, ואז לקפל בעדינות עד הגזר והסלק מצופים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קייל
8
בואו לשבת במשך שעה לפני ההגשה, או מקורר או בטמפרטורת החדר, עבור ההלבשה לחלחל לתוך גזר וסלק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קייל
9
מערבבים מנטה פרוס לפני ההגשה: ממש לפני ההגשה, מערבבים כמה כפות של עלי נענע טריים פרוסים.