קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

גזרים עם ויניגרט תפוזים ואגוזי לוז

גזרים עם ויניגרט תפוזים ואגוזי לוז
הכנה של גזר עם ויניגרט תפוזים ואגוזי לוז אורכת כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תוספת זו מכילה 184 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב, פליאוליתית וצמחונית לקטואובו . אדם אחד התרשם ממתכון זה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם שמן זית, פלפל קאיין, דבש וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 83% . מתכונים דומים: סלט סלמון בגריל עם ויניגרט תפוז דם וכוסברה , סלט קינואה אדומה, קייל, תפוז דם ופומפרי עם ויניגרט לימון מאייר , ולחמניות חמאה של אגוזי לוז .

הוראות

1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
פזרו את אגוזי הלוז על תבנית אפייה וקלו עד להזהבה, 8 עד 10 דקות. קררו ומעכו קלות (תחתית כוס מדידה מתאימה).
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הכוסברה למחבת קטנה ומטגנים על אש בינונית עד שהיא קלויה, כ-2 דקות. שוברים את הכוסברה ומוסיפים לתבנית אפייה יחד עם אגוזי לוז, בצלצלי שאלוט, חומץ, דבש, חצי כפית מלח, פלפל קאיין ומיץ מתפוז אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
הוסיפו את שמן הזית בזרם איטי ויציב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הכניסו סיר בינוני ורדוד עם פתח לאידוי והוסיפו כ-2.5 ס"מ מים. הביאו לרתיחה עדינה, הוסיפו את הגזרים, כסו ואדו עד שהם רכים במידת הצורך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצווארעצם הודו וצוואר
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
6
מעבירים לתבנית אפייה, מערבבים בעדינות ומניחים לגזרים להתקרר בויניגרט בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
עצם הודו וצווארעצם הודו וצוואר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
פורסים את התפוז הנותר ומסדרים את הגזרים על צלחת הגשה, ומעליהם פלחי התפוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
עצם הודו וצווארעצם הודו וצוואר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מפזרים מלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
9
לְשָׁרֵת.