קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

גיאדה כלב בפינקס

גיאדה כלב בפינקס
Giada Dog ב-Pinks היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-28 גרם שומן. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם נקניקיות בקר, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Giada Dog at Pink's, Giada's ו- Giada's.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים את הנקניקיות, משחימות אותן מכל הצדדים, עד שהן מתחממות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות2/3 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות
3
מוציאים לצלחת ושומרים חם תוך כדי הכנת הציפוי.
4
באותה מחבת מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהן מתחילות להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים, מתבלים באורגנו ו-1/8 כפית מלח וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל והפלפלים מתרככים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את העגבניות ו-1/8 כפית מלח. מערבבים בעזרת מרית גומי רק לאיחוד ומפזרים מעל את המוצרלה להמסה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מחממים מראש מחבת גריל או ברילר לבינוני-גבוה. מחמאה את דפנות כל לחמנייה וצולים או צולים עד להזהבה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מניחים כל נקניקייה בלחמנייה קלויה. מחלקים את תערובת הירקות-גבינות באופן שווה על הכלבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Gewurztraminer

נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, יין רוזה וגוורצטרמינר. גוורצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית בסגנון ניו יורקי עם חרדל וכרוב כבוש. לכלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמצמצים ופלפלים חריפים, אולי תבחרו בריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזה יבש כמעט תמיד עובד. הבקבוק הזוהר של Dom Perignon Vintage עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-279 דולר לבקבוק.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.