גיאדה כלב בפינקס
Giada Dog ב-Pinks היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-28 גרם שומן. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם נקניקיות בקר, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Giada Dog at Pink's, Giada's ו- Giada's.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים מחבת 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים את הנקניקיות, משחימות אותן מכל הצדדים, עד שהן מתחממות, כ-5 דקות.
מוציאים לצלחת ושומרים חם תוך כדי הכנת הציפוי.
באותה מחבת מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהן מתחילות להשחים, כ-5 דקות.
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים, מתבלים באורגנו ו-1/8 כפית מלח וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל והפלפלים מתרככים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את העגבניות ו-1/8 כפית מלח. מערבבים בעזרת מרית גומי רק לאיחוד ומפזרים מעל את המוצרלה להמסה.
מחממים מראש מחבת גריל או ברילר לבינוני-גבוה. מחמאה את דפנות כל לחמנייה וצולים או צולים עד להזהבה, כדקה.
מניחים כל נקניקייה בלחמנייה קלויה. מחלקים את תערובת הירקות-גבינות באופן שווה על הכלבים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Gewurztraminer
נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, יין רוזה וגוורצטרמינר. גוורצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית בסגנון ניו יורקי עם חרדל וכרוב כבוש. לכלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמצמצים ופלפלים חריפים, אולי תבחרו בריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזה יבש כמעט תמיד עובד. הבקבוק הזוהר של Dom Perignon Vintage עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-279 דולר לבקבוק.
![Dom Perignon Vintage Luminous Bottle]()
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.