גירוס
גשו לסופר וקנו טלה טחון, פלפל, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גירוס, גירוס, ו גירוס (מתכונים דומים).
הוראות פצל כל פיתה חצי קצה עם סכין; נפרד כדי ליצור כיס.
מערבבים יוגורט, נענע וסוכר בקערה קטנה. מערבבים מלפפון.
מערבבים כבש, מים, מיץ לימון, מלח, כמון, אורגנו, פלפל, שום ובצל. תערובת צורה לתוך 4 קציצות דקות.
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. לבשל קציצות בשמן 10 עד 12 דקות, הופך לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד במרכז.
מקום פטי מבושל בכל כיס פיתה. למעלה עם תערובת יוגורט, חסה ועגבנייה.
מרכיבים מנות :
177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מלפפון קטן, זרע וקצוץ 2 שיני שום, קצוץ דק 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) כמון טחון 454 פלפל האבנרו טלה טחון או בקר 1 גבינת פרמזן מגוררת שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חסה קרועה 1 גבינת פרמזן מגוררת עלי נענע טריים קצוצים או 1 כפית עלי נענע יבשים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קטן, קצוץ 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) עלי אורגנו יבשים 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ' 4 6-inchs פיתה לחמים (6 אינץ ' קוטר) 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט רגיל 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 1 אוראו ממולאים כפולים תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עגבניות בינוניות, קצוצות 2 קרום: פירורי קרקר גרהם 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם 1 כוס גריסי פנינה לבנים