קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

גירוס בקר בגריל

גירוס בקר בגריל
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין גריל ביף גירוס בבית. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 28 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 469 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.45 $ למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 128 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם צלי סינטה בקר, פלפל קאיין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בשר בקר, בקר וג'ירוס בקר ותרד.

הוראות

1
מערבבים בבלנדר את הבצל, השום, הסוכר, החרדל, הג'ינג'ר, הפלפל והקאיין; מכסים ומעבדים עד שהבצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים רוטב סויה ומים; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים את הבשר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מוסיפים מרינדה. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
לרוטב, בבלנדר; שלבו את המלפפון, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד שהמלפפון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חומץ ושמן; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
7
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה שמנת חמוצה. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים בשר בקר, מכוסה, על אש בינונית-חמה עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים בשר בקר בחצאי פיתות. מעל רוטב מלפפונים, בצל פרוס ועגבנייה קצוצה. מקררים את כל הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, צנצנות כל אחת) ריבת תות, סוג פריט בתפריט, Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko

ניתן לשלב גירוס עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיבים. אם בא לך ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ומוסקופילר הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מתאים לבשרים צלויים וטלה. ה-Torres Sangre de Toro Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
טורס סנגרה דה טורו קאווה
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות ורעננות.