תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין גריל ביף גירוס בבית. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 28 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 469 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.45 $ למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 128 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם צלי סינטה בקר, פלפל קאיין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בשר בקר, בקר וג'ירוס בקר ותרד.
הוראות
1
מערבבים בבלנדר את הבצל, השום, הסוכר, החרדל, הג'ינג'ר, הפלפל והקאיין; מכסים ומעבדים עד שהבצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים רוטב סויה ומים; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים את הבשר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מוסיפים מרינדה. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
לרוטב, בבלנדר; שלבו את המלפפון, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד שהמלפפון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חומץ ושמן; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-
7
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה שמנת חמוצה. מקררים עד להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים בשר בקר, מכוסה, על אש בינונית-חמה עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים בשר בקר בחצאי פיתות. מעל רוטב מלפפונים, בצל פרוס ועגבנייה קצוצה. מקררים את כל הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, צנצנות כל אחת) ריבת תות, סוג פריט בתפריט, Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
ניתן לשלב גירוס עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיבים. אם בא לך ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ומוסקופילר הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מתאים לבשרים צלויים וטלה. ה-Torres Sangre de Toro Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות ורעננות.