גלאם משולש פרוסה
גלאם משולש פרוסה לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 153 אוהדים. אם יש לכם שרי, לארוז ג'לי פטל, עלי ג' לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו משולש זבגליאונה, משולש קרח, ו ירוק, גלאם וגורמה.
הוראות
גריז 900 גרם כיכר פח, אז קו עם סרט נצמד חלק כמו שאתה יכול לקבל את זה. השתמש ברצועה ארוכה 1 של אפייה קלף כדי ליישר את הבסיס ואת הקצוות של הפח, משאיר כמה דבק בכל קצה כדי לעזור לך למשוך את כיכר חינם מאוחר יותר. כריס-לחצות עוד פיסת קלף כדי קו הבסיס וצדדים ארוכים יותר.
עבור שכבת הקרם, להשרות את הג ' לטין במים קרים. לחמם בעדינות את השמנת והשרי בסיר. כאשר הג 'לטין מתרכך, לסחוט עודפי מים, לקחת את הקרם את החום ומערבבים את הג' לטין עד מומס. בעדינות להקציף את mascarpone ואת הדובדבן סוכר עד חלקה, ואז לגרד לתוך הפח לדפוק כמה פעמים לרמה. צמרמורת עד להגדיר על 1 hr.
התחל כל שכבה הבאה בעוד השכבה הקודמת מצמררת. עבור שכבת פודינג, להשרות את הג ' לטין במים קרים. הפוך את פודינג בעקבות הוראות חבילה, אבל באמצעות הכמויות שנתנו לנו. כאשר הג 'לטין רך, לסחוט עודפי מים, להסיר את פודינג מהחום ומערבבים את הג' לטין עד מומס.
שכב נצמד הסרט ישירות על פני השטח של פודינג כדי לעצור את העור להרכיב, ואז מגניב. ברגע טמפ חדר, לגרד לתוך הפח על גבי שכבת קרם סט, כמו לעיל. להירגע שוב עד סט.
הפוך את ג ' לי פטל בעקבות הוראות חבילה אבל באמצעות 300ml מים. יז עם 150 גרם של פטל, ואז מסננת. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לפזר את שאר פטל על שכבת פודינג להגדיר את הפח.
יוצקים מעל ג 'לי פטל וצינה עד הג' לי הוא כמעט להגדיר.
לקצץ את הקצוות החומים מעוגת Madeira, ולאחר מכן לחתוך אותו להאריך לפרוסות גדולות 1.5-2cm עבה. לכסות את הג ' לי עם ספוג, כמו פאזל, באמצעות כמה חתיכות ככל האפשר. לדחוף מעט לתוך ג ' לי מקל, ואז לכסות בסרט נצמד צמרמורת עד להגדיר לחלוטין, באופן אידיאלי בין לילה.
כדי לשרת, להפוך את הפח על צלחת ההגשה שלך. להקל על כיכר מן הפח באמצעות הקלף התלוי בעדינות לקלף את הסרט להיאחז, ואז הקלף. מקציפים את קרם 250 מ " ל הסופי עם סוכר מנופה עד עבה מספיק כדי לשמור על צורתו. כף לתוך שקית מזון, לחתוך את הפינה וצינור על החלק העליון. תתפזרו עם סוכריות, אם תרצו.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "