גלאס עוף
עוף גלאס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 13 מנות. עם 222 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גבעולי פטרוזיליה, פלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים, ציפוי Glace, ו פאי גלידת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף במחבת מבער או במחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 1 שעה, הפיכת ירכיים לאחר 30 דקות.
מניחים עוף בסיר גדול. בזהירות להוסיף 2 כוסות מים קרים למחבת broiler, גירוד כדי לשחרר חתיכות browned; לשפוך נוזל לתוך stockpot.
מוסיפים בצל ומרכיבים שנותרו.
מוסיפים 10 כוסות מים קרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות; משטח רזה מדי פעם, השלכת קצף.
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר מרופדת עם cheesecloth או מגבת צלחת כותנה דקה לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מלאי מגניב לטמפרטורת החדר. מלאי כיסוי וצינה במשך 8 שעות או לילה.
דל שומן מוצק מפני השטח של מלאי, ולהשליך.
מניחים מלאי בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד syrupy ו מופחת 6 כפות (בערך 1 שעה ו 15 דקות), ברפרוף קצף לפי הצורך.