גלגלוני שומשום תאריך
צריך מתאבן צמחוני? שבשבת שומשום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר מגורען, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלגלת תאריך, גלגלת תאריך, ו תאריך / גלגלי שיניים אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להביא תאריכים, סוכר מגורען, ו 3/4 כוס מים לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על מבשלים ומערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת עבה כמו ריבה, 15 עד 20 דקות. מערבבים זרעי שומשום.
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר חום עד חלקה; להכות ביצים, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב.
מחלקים בצק לארבע מנות שוות.
מגלגלים חלק אחד בכל פעם בין גיליונות נייר שעווה או קלף בישול למלבן מסודר בגודל 6 על 8 אינץ'. משוך את פיסת הנייר העליונה ואת הבצק מנוקד עם רבע מהמילוי תאריך, ולאחר מכן להפיץ בעדינות כדי לכסות את הבצק באופן שווה, משאיר רצועת 1/2 אינץ חשוף לאורך צד 8 אינץ'. מהצד הנגדי של 8 אינץ', מגלגלים בצק לגליל, מושכים נייר מבצק כשאתם מתגלגלים. לעטוף כל גליל אטום בנייר שעווה. להקפיא עד המשרד מספיק כדי לחתוך בצורה מסודרת, על 1 1/4 שעות.
לפתוח בצק. באמצעות סכין דק וחד, חותכים צילינדרים לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' (אם בצק מקורר מתפורר, נותנים לעמוד כמה דקות כדי לרכך, ואז לחתוך).
Lay פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות; אם עוגיות שטוח כאשר לחתוך, לעצב מחדש עם האצבעות.
אופים עוגיות בתנור 350 עד מעט חום כהה, 10 עד 12 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה. עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים להתקרר לחלוטין.