קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן

גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן
גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רסק שעועית פיקנטי, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אטריות סצ'ואן קרות עם תרד ובוטנים, עוף בסגנון סצ'ואן עם אטריות אורז, ו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 סיר ליטר עם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף כיכר של גלוטן חיטה parboil במשך 2 דקות, או עד גלוטן התרכך מעט אבל עדיין שומר על צורתו.
מרכיבים שתצטרך
SeitanSeitan
3
הסר מהמים ולשטוף תחת מים זורמים קרים. לסחוט עודף מים מן גלוטן חיטה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
SeitanSeitan
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחבת ברזל יצוק חום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים צ ' ילי ומבשלים עד שהם מתחילים לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
6
הסר מהחום ולתת מגניב.
7
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב, ו peppercorns סצ ' ואן וטוסט במשך כ -30 שניות, עד תבלינים רק מתחילים לשחרר את הארומה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
הסר מהחום ולתת מגניב.
9
ב מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים, לטחון תבלינים כדי גסות בינונית-בסדר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
10
תוסיף קינמון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
11
בקערת ערבוב קטנה, להוסיף טחינה, רסק שעועית פיקנטי, שמן צ ' ילי, מלח, ומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
טחינהטחינה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים צ ' ילי ותבלינים. אתה יכול להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי להפוך את הדבק חלקה עם עקביות של רסק תפוחים דק.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
בינתיים, להביא 4 סיר ליטר עם מים לרתיחה. מבשלים shirataki או אטריות חיטה על פי הוראות על החבילה. לבשל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שירטאקיפסטה שירטאקי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
חותכים גלוטן חיטה לתוך 1 רצועות אינץ ' או קוביות. לזרוק גלוטן חיטה אטריות עם הרוטב, הוספת עוד שמן ומים לפי הצורך עד אטריות הם חלקלקים.
מרכיבים שתצטרך
SeitanSeitan
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
מקשטים עם כוסברה או בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית