גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן
גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רסק שעועית פיקנטי, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אטריות סצ'ואן קרות עם תרד ובוטנים, עוף בסגנון סצ'ואן עם אטריות אורז, ו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 סיר ליטר עם מים לרתיחה.
הוסף כיכר של גלוטן חיטה parboil במשך 2 דקות, או עד גלוטן התרכך מעט אבל עדיין שומר על צורתו.
הסר מהמים ולשטוף תחת מים זורמים קרים. לסחוט עודף מים מן גלוטן חיטה ולהניח בצד.
מחבת ברזל יצוק חום מעל חום בינוני.
מוסיפים צ ' ילי ומבשלים עד שהם מתחילים לבעבע.
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב, ו peppercorns סצ ' ואן וטוסט במשך כ -30 שניות, עד תבלינים רק מתחילים לשחרר את הארומה שלהם.
ב מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים, לטחון תבלינים כדי גסות בינונית-בסדר.
בקערת ערבוב קטנה, להוסיף טחינה, רסק שעועית פיקנטי, שמן צ ' ילי, מלח, ומים.
מוסיפים צ ' ילי ותבלינים. אתה יכול להוסיף יותר מים במידת הצורך כדי להפוך את הדבק חלקה עם עקביות של רסק תפוחים דק.
בינתיים, להביא 4 סיר ליטר עם מים לרתיחה. מבשלים shirataki או אטריות חיטה על פי הוראות על החבילה. לבשל ולהניח בצד.
חותכים גלוטן חיטה לתוך 1 רצועות אינץ ' או קוביות. לזרוק גלוטן חיטה אטריות עם הרוטב, הוספת עוד שמן ומים לפי הצורך עד אטריות הם חלקלקים.
מקשטים עם כוסברה או בצל ירוק.