קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלט תפוחים ממוסמר

גלט תפוחים ממוסמר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ממוסמר תפוח גאלט. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אם יש לכם קלבדוס, תפוחים גאלניים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סיידר תפוחים ממוסמר, "מאכלי תפוחים עם רום", ו סיידר תפוחים ממוסמר.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח וחמאה בקערה בינונית. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לערבב את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את חלמוני הביצה ו 4 כפות מי קרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. (
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
שלב את כל המרכיבים במחבת גדולה על אש בינונית. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס התפוחים החלו לשחרר המיצים שלהם, על 4 דקות. מבשלים עד התפוחים רכים מבחוץ אבל עדיין המשרד כאשר סכין מוכנס באמצע, על 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר את המחבת מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התפוחים למנה רדודה להתקרר לפחות 10 דקות. הגדר את המחבת עם המיצים השמורים בצד לאחר כך use.To להרכיב:לאחר הבצק מקורר, למקם אותו על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך מקומח, לגלגל אותו למעגל 16 אינץ '(בערך 1/4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה לתבנית אפייה מרופדת בקלף. קיפול רופף בשולי המאפה לפי הצורך כדי להתאים על תבנית האפייה, להעביר למקרר, וצינה לפחות 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את הבצק מהמקרר ולפתוח כל קצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מורחים את התפוחים המקוררים במרכז המאפה, משאירים גבול 2 אינץ'.מקפלים את הקצוות של הבצק על המילוי, מכסים על 1 אינץ 'של התפוחים וקפלים את הבצק כל 2 אינץ' כמו שאתה הולך.נקד את התפוחים עם החמאה, ואז מברשת את קצה המאפה קלות עם מים ומפזרים עם סוכר מלטש גס.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
אופים את הגלט עד שהמאפה הוא זהוב והתפוחים רכים, כ -40 עד 45 דקות.בעוד הגלט אופה, החזירו את המחבת עם מיצי התפוחים לחום בינוני וצמצמו ל-1/4 כוס, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להסיר מהחום, לבחוש בקלבדוס, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
8
מעבירים את הגאלט האפוי למדף ושופכים את תערובת הקלבדוס על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
לשימור,לשימור,
9
מגישים חם עם גלידת וניל שעועית.שיוך משקאות: Badia di Morrona Vin Santo, איטליה. עשוי מענבים מיובשים חלקית, Vin Santo בדרך כלל יש אגוז קלוי נפלא, משמש, וטעמי אגס עם תבלין וניל קטן. אלה ישלימו את התפוחים והקינמון מבלי לדרוך עליהם, בעוד חומציות טובה תרים את הקינוח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
Vin SantoVin Santo
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
לשימור,לשימור,
ענביםענבים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים