גלטות תפוחי אדמה פריך
גלטות תפוחי אדמה פריך נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, מלח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלטות בטטה, גלטות תפוחי אדמה עם סרטן, שרימפס, ואספרגוס, ו גלטות תפוחי אדמה Fingerling עם צ'ייב קרם Fraîche ועישן.
הוראות
באמצעות mandoline או פורס ירקות, לחתוך תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר (על 1/32. עבה). מעיל 10 על ידי 15 אינץ מחבת nonstick עם 2 כפיות שמן.
מכסים את תחתית המחבת בשכבות מסודרות וחופפות של תפוחי אדמה, מה שהופך שכבות ליד שפת המחבת מעט עבות יותר מאלו שבמרכז המחבת. עם האצבעות שלך, בעדינות לשפשף 1 עד 2 כפיות שמן יותר על השכבה העליונה של תפוחי אדמה.
אופים בתנור 350 עד תפוחי אדמה הם חום זהוב (כולל פרוסות במרכז פאן), 45 דקות עד 1 שעה; כמו אזורים מסוימים חום הראשון, לכסות חלקים כהים בקלילות עם לסכל.
להסיר מהתנור ולהחליק מרית רחבה תחת תפוחי אדמה כדי לשחרר מן המחבת, אבל להשאיר במקום; (אל תדאג אם סדקי גאלט).
בואו להתקרר לפחות 30 דקות.
להחזיר את גאלט לתנור 350 ואופים עד מעט כהה יותר חום פריך, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולהחליק מרית תחת גאלט שוב כדי להיות בטוח שזה לא תקוע.
מפזרים תפוחי אדמה עם מלח ולפרוץ 12 מלבנים אקראיים אך דומה בגודל, שמירת שברי.