קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

גלטות תפוחי אדמה פריך

גלטות תפוחי אדמה פריך
גלטות תפוחי אדמה פריך נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, מלח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלטות בטטה, גלטות תפוחי אדמה עם סרטן, שרימפס, ואספרגוס, ו גלטות תפוחי אדמה Fingerling עם צ'ייב קרם Fraîche ועישן.

הוראות

1
באמצעות mandoline או פורס ירקות, לחתוך תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר (על 1/32. עבה). מעיל 10 על ידי 15 אינץ מחבת nonstick עם 2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מחבתמחבת
2
מכסים את תחתית המחבת בשכבות מסודרות וחופפות של תפוחי אדמה, מה שהופך שכבות ליד שפת המחבת מעט עבות יותר מאלו שבמרכז המחבת. עם האצבעות שלך, בעדינות לשפשף 1 עד 2 כפיות שמן יותר על השכבה העליונה של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים בתנור 350 עד תפוחי אדמה הם חום זהוב (כולל פרוסות במרכז פאן), 45 דקות עד 1 שעה; כמו אזורים מסוימים חום הראשון, לכסות חלקים כהים בקלילות עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
להסיר מהתנור ולהחליק מרית רחבה תחת תפוחי אדמה כדי לשחרר מן המחבת, אבל להשאיר במקום; (אל תדאג אם סדקי גאלט).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
מחבתמחבת
5
בואו להתקרר לפחות 30 דקות.
6
להחזיר את גאלט לתנור 350 ואופים עד מעט כהה יותר חום פריך, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולהחליק מרית תחת גאלט שוב כדי להיות בטוח שזה לא תקוע.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
8
מפזרים תפוחי אדמה עם מלח ולפרוץ 12 מלבנים אקראיים אך דומה בגודל, שמירת שברי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח