תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר אינדיווידואלי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רסק עגבניות, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: גלי הבשר האישיים של ג'ים, גלי הבשר האישיים של אמא, ו ירקות עומס יתר בשר בודדים-עוד קלאסי נהדר עשה בריא.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם וחלב. תניח בצד. במחבת גדולה, שמן חום מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים בשר חזיר ועגל ומערבבים עם הידיים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
7
מוסיפים פירורי לחם וירקות ומערבבים עם הידיים עד תערובת הבשר משולבת באופן שווה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום. מחלקים תערובת בשר לשישה כדורים אפילו ולאחר מכן יוצרים כל כיכר על תבנית האפייה.