גלידה בומבה משולשת
פצצת גלידה משולשת דורשת כ-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-14 ומחירו 1 מנות.09 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 42 גרם שומן ובסך הכל 656 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גלידת שוקולד, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי לוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. גלידה בומבה, גלידה בומבה וכדור גלידה קלה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו 4-Qt. קערה עם ניילון נצמד.
מכניסים למקפיא ל-30 דקות. מורחים במהירות גלידת תותים על החלק התחתון ומעלה הדפנות עד למרחק של 1/2 אינץ' מהחלק העליון של הקערה. מקפיאים למשך שעה אחת או עד להתייצבות. חזור על הפעולה עם גלידת שוקולד. מקפיאים לשעתיים או עד להתייצבות.
בינתיים מערבבים בסיר קטן 1/2 כוס שמנת, סוכר וחלמונים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מקררים עד לצינון.
מקפלים פנימה את אגוזי הלוז, חטיף הממתקים הקצוץ והדומדמניות. מקציפים את יתרת הקצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות; לקפל לתוך רפרפת. כף לתוך קליפת גלידה, לפזר כדי לכסות לחלוטין את החלק העליון. מכסים ומקפיאים ללילה.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב.
מוציאים את הבומבה מהמקפיא והופכים על צלחת הגשה.
מסירים את הקערה ואת הניילון. עובדים במהירות, מורחים שוקולד, קצת בכל פעם, על כל הבומבה. מקפיאים עד שהשוקולד יציב.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין