גלידה דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גלידה דלעת. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אתרוג מסוכרים, צבע מאכל נוזלי, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 (1 1/2-ליטר) קערות עם רדיד אלומיניום. כפית גלידה באופן שווה לתוך קערות; החלק העליון עם גב של כף.
מפזרים כל אחד עם תבלין פשטידת דלעת. לכסות ולהקפיא 8 שעות או לילה.
לנצח את הקצפת עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס. מערבבים וניל וצבע מאכל.
הסר גלידה מקערות, ולהסיר רדיד.
מניחים חצאי גלידה יחד כדי לדמות כדור, ומניחים על צלחת הגשה.
מורחים עם קצפת כהה כדי לדמות דלעת.
מניחים אתרוג על גבי להידמות גזע. לאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.
מגישים עם רוטב שוקולד, אם תרצה.