קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה טהיטית

גלידה טהיטית
צריכים קינוח ללא גלוטן ? גלידת טהיטי יכולה להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 528 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. אם יש לכם סוכר, חלב קוקוס, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-42 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך מדהים של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שירלי מלוכלכת ואמרטו בצורת ציפוי , וגלידה דנית של Guf .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים 1/2 כוס מים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מפזרים את הג'לטין מעל המים ומניחים לו להתרכך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4
חותכים את מקל הווניל לחצי לאורכו ומגרדים את הגרעינים לתוך תערובת המים בעזרת סכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מוסיפים את תרמילי הווניל הריקים. מערבבים את תערובת המים על אש בינונית עד שהג'לטין נמס. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
6
הוציאו והשליכו את תרמילי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
7
מקציפים את השמנת עד לקבלת תערובת סמיכה בעזרת מיקסר יד חשמלי בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
9
מוסיפים את תערובת המים, חלב הקוקוס והרום. מקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
דבש הדריםדבש הדרים
10
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 20x20 ס"מ. מקפיאים עד שהתערובת מגיעה למרקם של גלידה רכה, כשעתיים וחצי.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
11
בעזרת כף גלידה, העבירו את התערובת לכוסות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
12
מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים. מקפיאים גלידה שלא נעשה בה שימוש בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
הערות הטבח: כדי לקלות קוקוס, הניחו קוקוס ממותק או לא ממותק, מגורר או חתוך לפתיתי קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה. חממו תנור ל-190 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
14
אופים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
15
אם מקפיאים את הגלידה ליותר משעתיים וחצי, יש לתת לה לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהיא מתרככת, כ-30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
16
טורפים את הגלידה עד לקבלת מרקם חלק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות