קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה טהיטית

גלידה טהיטית
צריכים קינוח ללא גלוטן ? גלידת טהיטי יכולה להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 528 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. אם יש לכם סוכר, חלב קוקוס, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-42 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך מדהים של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שירלי מלוכלכת ואמרטו בצורת ציפוי , וגלידה דנית של Guf .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים 1/2 כוס מים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מפזרים את הג'לטין מעל המים ומניחים לו להתרכך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
חותכים את מקל הווניל לחצי לאורכו ומגרדים את הגרעינים לתוך תערובת המים בעזרת סכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים את תרמילי הווניל הריקים. מערבבים את תערובת המים על אש בינונית עד שהג'לטין נמס. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
הוציאו והשליכו את תרמילי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
7
מקציפים את השמנת עד לקבלת תערובת סמיכה בעזרת מיקסר יד חשמלי בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מוסיפים את תערובת המים, חלב הקוקוס והרום. מקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
10
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 20x20 ס"מ. מקפיאים עד שהתערובת מגיעה למרקם של גלידה רכה, כשעתיים וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
11
בעזרת כף גלידה, העבירו את התערובת לכוסות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
12
מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים. מקפיאים גלידה שלא נעשה בה שימוש בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
הערות הטבח: כדי לקלות קוקוס, הניחו קוקוס ממותק או לא ממותק, מגורר או חתוך לפתיתי קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה. חממו תנור ל-190 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
14
אופים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
אם מקפיאים את הגלידה ליותר משעתיים וחצי, יש לתת לה לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהיא מתרככת, כ-30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
16
טורפים את הגלידה עד לקבלת מרקם חלק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני