גלידה טהיטית
צריכים קינוח ללא גלוטן ? גלידת טהיטי יכולה להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 528 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. אם יש לכם סוכר, חלב קוקוס, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-42 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך מדהים של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שירלי מלוכלכת ואמרטו בצורת ציפוי , וגלידה דנית של Guf .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים 1/2 כוס מים בסיר קטן.
מפזרים את הג'לטין מעל המים ומניחים לו להתרכך, כ-2 דקות.
חותכים את מקל הווניל לחצי לאורכו ומגרדים את הגרעינים לתוך תערובת המים בעזרת סכין חיתוך.
מוסיפים את תרמילי הווניל הריקים. מערבבים את תערובת המים על אש בינונית עד שהג'לטין נמס. מניחים בצד להתקרר מעט.
הוציאו והשליכו את תרמילי הווניל.
מקציפים את השמנת עד לקבלת תערובת סמיכה בעזרת מיקסר יד חשמלי בקערה בינונית.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת רכה.
מוסיפים את תערובת המים, חלב הקוקוס והרום. מקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 20x20 ס"מ. מקפיאים עד שהתערובת מגיעה למרקם של גלידה רכה, כשעתיים וחצי.
בעזרת כף גלידה, העבירו את התערובת לכוסות קטנות.
מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים. מקפיאים גלידה שלא נעשה בה שימוש בכלי אטום.
הערות הטבח: כדי לקלות קוקוס, הניחו קוקוס ממותק או לא ממותק, מגורר או חתוך לפתיתי קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה. חממו תנור ל-190 מעלות צלזיוס.
אופים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, 5 עד 10 דקות.
אם מקפיאים את הגלידה ליותר משעתיים וחצי, יש לתת לה לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהיא מתרככת, כ-30 דקות לפני ההגשה.
טורפים את הגלידה עד לקבלת מרקם חלק ומגישים.