גלידה מטוגנת
צריכים קינוח ללא חלב ? גלידה מטוגנת יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 437 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מאפה פאי, דבש, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידה מטוגנת מלאכותית , וציפי שירלי מלוכלכים וגלידת אמרטו .
הוראות
מגלגלים מאפה על גבי 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל המאפה. דוקרים היטב במזלג.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת 5 דקות.
מניחים את המאפה בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; למעוך גס.
מעבירים לקערה רדודה. בעזרת כף גלידה של 1/2 כוס יוצרים שמונה כדורי גלידה.
מגלגלים בפירורי בצק. מכסים ומקפיאים לשעתיים או עד להתייצבות.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים כדורי גלידה במשך 8-10 שניות או עד להזהבה.
מסננים על נייר סופג. מניחים מיד בקערות צוננות; מטפטפים דבש ומגישים.