גלידה מיושנת (בורבון וכתום)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מיושן (בורבון וכתום) גלידה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1450 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 106 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חלב, מלח כשר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת דם כתומה מיושנת, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, לטאטא חלמונים ביצה וסוכר יחד עד חיוור בצבע מעובה. לאט לאט להקציף בשמנת, אז חלב. לאחר התאגדות מלאה, לשים על חום בינוני לטאטא לעתים קרובות עד פודינג טפסים על הגב של כף אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
הסר מהחום ושופכים בסיס דרך מסננת לתוך מיכל אטום. מערבבים בורבון, גרידת תפוז, ביטר, ומלח. כיסוי ומנוחה במקרר לילה.
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. אופציונלי: עבור גלידה חלקה ללא רבב, יוצקים את הבסיס דרך מסננת שוב כדי להסיר חתיכות של גרידה כתומה לפני חביצה. אני אף פעם לא טורח.
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר למקפיא לפחות שלוש שעות להקשיח. לקבלת אפקט מיושן מלא, העליון עם כפית של דובדבנים maraschino.