אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת גלידה נפוליטנית, עוגת גלידה נפוליטנית, ו עוגות גלידה נפוליטנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מכונת גלידה
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
3
עבור בסיס פודינג ושכבת גלידת וניל: בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי וסוכר. מערבבים אותו כדי לשלב.
באמצעות סכין קילוף קטן, לפצל את שעועית וניל באמצע. לגרד את הקוויאר בפנים ולהוסיף אותו למחבת יחד עם שעועית. מערבבים את התערובת סביב ולחמם אותו עד שהוא חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קוויאר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החלמונים לקערה בינונית ומקציפים אותם במרץ עד שהחלמונים מעט בהירים יותר בצבע, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר את שעועית וניל מן הסיר. לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם לטפטף אותו לאט מאוד לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. זה ימתן את חלמוני הביצה כך שהם לא יתערבבו כשהם יתווספו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקת
7
הוסף עוד מצקת של הנוזל החם, וכאשר הוא מעורבב, יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך תערובת חצי וחצי, ערבוב עם כפית עד התערובת עבה ציפוי הכף, 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערת זכוכית נקייה זן פודינג. אל תדאג אם זה נראה קצת גבשושי! זה רק אומר שאתה מושלם.
עבור שכבת גלידת השוקולד: ממיסים את שבבי השוקולד הכבדים על פני דוד כפול. כאשר תערובת השוקולד והקרם חלקה ומותכת, מוסיפים 1 כוס של פודינג שמורות ומשלבים. החזר את התערובת בחזרה לקנקן. (צעד זה הוא להקל על תהליך הערבוב כדי להקל על לשפוך בחזרה לתוך פודינג ולכן יכול להיות מושמט.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר
גלידת שוקולד
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
לטאטא את הקקאו לתוך הקנקן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים לתוך יצרנית גלידה נטישה לפי הוראות היצרן. (זה ייקח בערך 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
13
קו שני מחבתות כיכר 6 כוס עם ניילון נצמד. לגרוף חצי מגלידת השוקולד לתוך כל אחד. להחליק אותם מעל ולמקם במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
כדי להפוך את שכבת גלידת וניל, להוסיף את הכד השני של פודינג למכונת הגלידה ולחבוץ על פי ההוראות. (שוב, כ 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
15
מוציאים את מחבתות הלחם מהמקפיא ומפיצים חצי מגלידת הוניל בכל מקפיא. חלקה ולחזור למקפיא לפחות 1 שעה.