קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

גלידה נפוליטנית

גלידה נפוליטנית
אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת גלידה נפוליטנית, עוגת גלידה נפוליטנית, ו עוגות גלידה נפוליטנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מכונת גלידה
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
עבור בסיס פודינג ושכבת גלידת וניל: בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב את חצי וחצי וסוכר. מערבבים אותו כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
באמצעות סכין קילוף קטן, לפצל את שעועית וניל באמצע. לגרד את הקוויאר בפנים ולהוסיף אותו למחבת יחד עם שעועית. מערבבים את התערובת סביב ולחמם אותו עד שהוא חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את החלמונים לקערה בינונית ומקציפים אותם במרץ עד שהחלמונים מעט בהירים יותר בצבע, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את שעועית וניל מן הסיר. לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם לטפטף אותו לאט מאוד לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. זה ימתן את חלמוני הביצה כך שהם לא יתערבבו כשהם יתווספו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
7
הוסף עוד מצקת של הנוזל החם, וכאשר הוא מעורבב, יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך תערובת חצי וחצי, ערבוב עם כפית עד התערובת עבה ציפוי הכף, 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערת זכוכית נקייה זן פודינג. אל תדאג אם זה נראה קצת גבשושי! זה רק אומר שאתה מושלם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים לשלב. מחלקים את התערובת לשלושה כדים; להפריש קנקן אחד לעבוד עם לשכבת גלידת השוקולד, ומקררים את השניים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
עבור שכבת גלידת השוקולד: ממיסים את שבבי השוקולד הכבדים על פני דוד כפול. כאשר תערובת השוקולד והקרם חלקה ומותכת, מוסיפים 1 כוס של פודינג שמורות ומשלבים. החזר את התערובת בחזרה לקנקן. (צעד זה הוא להקל על תהליך הערבוב כדי להקל על לשפוך בחזרה לתוך פודינג ולכן יכול להיות מושמט.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
לטאטא את הקקאו לתוך הקנקן.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
יוצקים לתוך יצרנית גלידה נטישה לפי הוראות היצרן. (זה ייקח בערך 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
13
קו שני מחבתות כיכר 6 כוס עם ניילון נצמד. לגרוף חצי מגלידת השוקולד לתוך כל אחד. להחליק אותם מעל ולמקם במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
כדי להפוך את שכבת גלידת וניל, להוסיף את הכד השני של פודינג למכונת הגלידה ולחבוץ על פי ההוראות. (שוב, כ 1 שעה.)
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
15
מוציאים את מחבתות הלחם מהמקפיא ומפיצים חצי מגלידת הוניל בכל מקפיא. חלקה ולחזור למקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מערבבים את התותים, הסוכר וצבע מאכל אדום בבלנדר ומחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם).
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התותים מחית לתוך השליש האחרון של תערובות פודינג מקורר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3
יוצקים לתוך מכונת הגלידה ומחבצים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
הסירו את שתי המחבתות מהמקפיא וגרפו חצי מגלידת התות לתוך כל אחת מהן, מה שהופך את השכבה הסופית. חלקה ולחזור למקפיא לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
1
הסר את מחבתות כיכר מהמקפיא, להפוך אותם במהופך על צלחת הגשה ולהסיר את לעטוף הפלסטיק. חותכים בקפידה עם סכין כי כבר טבול במים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד