גלידות תפוחים חמות דורשות בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 375 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח המגיש 12. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קינמון טחון, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חם פאדג'גלידות, חם פאדג'גלידות, ו חם פאדג'גלידות.
הוראות
1
בסיר על אש בינונית מביאים לרתיחה סוכר, מיצים וקינמון. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים תפוחים ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מעל ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהתפוחים רכים.
קרם שרי, שרי ופורט הם בחירה מצוינת עבור גלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "