גלידת אבוקדו
גלידת אבוקדו דורשת בערך 6 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1142 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבוקדו, מים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . מתכונים דומים: גלידת אבוקדו, גלידת אבוקדו (לא נטישה), ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
יוצקים את המים לסיר, ומביאים לרתיחה; מערבבים בסוכר עד מומס. מביאים את הסירופ לרתיחה, מפחיתים את החום, ומרתיחים בעדינות עד שהסירופ מצטמצם ל -1 כוס, כ -10 דקות.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר.
בקערת ערבוב, מחית את האבוקדו לעקביות הרצויה שלך, חלקה או עבה.
מערבבים בחלב התאדה, 1% חלב, ומיץ ליים. מערבבים את סירופ הסוכר מקורר עד משולב לחלוטין. צנן את התערובת לחלוטין במקרר, כ 4 שעות.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן; לארוז את הגלידה לתוך מיכל lidded, להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.