גלידת אגוז בננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת אגוזי בננה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר, חצי וחצי, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קפוא בננן גלידה ברים, גלידת בננה מבושלת קרה קוקוס קלויה, ו גלידת אגוז בננה.
הוראות
מחממים 2 1/2 כוסות של חצי וחצי בסיר גדול על חום בינוני עד בועות קטנות מתחילים להיווצר סביב הקצוות.
מערבבים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. תוך ערבוב, לאט לשפוך את חצי וחצי לתוך תערובת הביצים.
מעבירים את התערובת לסיר ומחממים שוב על אש בינונית עד שמתחילות להיווצר בועות סביב הקצוות.
מסירים מהאש ומחזירים לקערה. מערבבים פנימה את הקצפת הכבדה.
מחית את הבננות ו -3 / 4 כוס חצי וחצי בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים פירה לקערה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לקור, 3 עד 4 שעות.
יוצקים תערובת לתוך גליל של מקפיא גלידה. (מקררים את כל התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה.) להקפיא בהתאם להוראות היצרן. מערבבים פנימה את אגוזי המלך.
מעבירים למיכלי 1 ליטר ומקפיאים לילה לפני ההגשה.