קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אגוז בננה

גלידת אגוז בננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת אגוזי בננה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר, חצי וחצי, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 31%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קפוא בננן גלידה ברים, גלידת בננה מבושלת קרה קוקוס קלויה, ו גלידת אגוז בננה.

הוראות

1
מחממים 2 1/2 כוסות של חצי וחצי בסיר גדול על חום בינוני עד בועות קטנות מתחילים להיווצר סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
מערבבים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. תוך ערבוב, לאט לשפוך את חצי וחצי לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את התערובת לסיר ומחממים שוב על אש בינונית עד שמתחילות להיווצר בועות סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים מהאש ומחזירים לקערה. מערבבים פנימה את הקצפת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחית את הבננות ו -3 / 4 כוס חצי וחצי בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים פירה לקערה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לקור, 3 עד 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים תערובת לתוך גליל של מקפיא גלידה. (מקררים את כל התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה.) להקפיא בהתאם להוראות היצרן. מערבבים פנימה את אגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
9
מעבירים למיכלי 1 ליטר ומקפיאים לילה לפני ההגשה.