גלידת אוכמניות כתושה עם פקאן קלוי, רוטב קרמל, וקצפת
גלידת אוכמניות כתושה עם פקאן קלוי, רוטב קרמל, וקצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה טוב. נסו גלידת אוכמניות מרוסקת עם רוטב קרמל, קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, ו גלידת קרמל עם רוטב קרמל בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הפקאן באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 8 עד 10 דקות.
הסר ולתת מגניב לפני חיתוך גס.
מניחים כף גלידה בכוס פרפה עם רוטב קרמל, אוכמניות כתושות ופקאנים. חזור 2 פעמים נוספות ולאחר מכן למעלה עם מנה גדולה של קצפת.
מניחים את הקרם הכבד ואת שעועית וניל וזרעים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר את הקרם מהחום ולתת לשבת בעת ביצוע הקרמל.
לטאטא יחד את הסוכר והמים בסיר בינוני שאינו תגובתי על חום גבוה. מבשלים עד חום זהוב כהה, על 10 עד 12 דקות.
הסר את הקרמל מהחום ומיד להוסיף את הקרם לאט, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. חזור לחום ומבשל עד התערובת הופכת חלקה.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה והמלח.
מעבירים לקערה ומגישים מיד.
מערבבים את האוכמניות, הסוכר, וקסיס בקערה בינונית ומערבבים היטב.
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, השתמש במזלג כדי למחוץ את האוכמניות.