גלידת אננס כתומה
גלידת אננס כתומה דורשת כ 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 13 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לימון, מיץ לימון, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו גלידת אננס כתומה, שרבט אננס, ו גלידת אננס דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות להסיר קליפת תפוזים ולימון באמצעות מקלף ירקות, הקפד למנוע חלק תמציתי לבן של הקליפה.
מערבבים רצועות מים והדרים בסיר; מביאים לרתיחה, מפחיתים חום, ומבשלים, חשופים, 3 דקות.
הסר מהחום, וקריר 15 דקות.
הסר רצועות הדר מן המים; להשליך רצועות.
מערבבים מיצים בקערה. מערבבים במי הדר וחלב. כיסוי וצינה 30 דקות.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.