גלידת אפרסק
גלידת אפרסק עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 422 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלמונים ביצה, חלב, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני, כבד, ומביאים לרתיחה.
מערבבים סוכר, מלח וחלמונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון, ערבוב היטב עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 2 דקות או עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך קופסת המקפיא של מקפיא גלידה, ומוסיפים אפרסקים. להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.