גלידת אפרסק
גלידת אפרסק עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר.
בסיר גדול, להביא את השמנת והחלב לרתיחה על אש נמוכה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה עד בשילוב; להחזיר את התערובת המשולבת לסיר. מבשלים על אש נמוכה במשך 3 עד 5 דקות או עד פודינג התעבה מספיק כדי המעיל האחורי של הכף, ערבוב כל הזמן. מיד מסננים את הפודינג לקערה. מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר מלאה במי קרח לקרר, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את מיץ לימון וניל לתוך פודינג מקורר. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, הוספת חתיכות אפרסק באמצע תהליך חביצה.