גלידת אפרסק טרייה
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת אפרסק טריה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 206 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמונים, מלח, שימורי אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: גלידת אפרסק טרייה, גלידת אפרסק טרייה, ו גלידת אפרסק טרייה.
הוראות
מערבבים 3/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, וביצה שלמה בקערה בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל, ולהוסיף זרעים, תרמיל, וחצי לסיר. חם מעל חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד שהתערובת מתחילה קיטור. אל תרתח. לאט לאט לטאטא לתוך תערובת ביצים. חזור לסיר, ומבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, 10 דקות או עד מעילי תערובת בחזרה של כף.
בואו מגניב, ולהירגע 8 שעות.
לזרוק אפרסקים עם הנותרים 1/2 כוס סוכר ומלח; בואו לעמוד לפחות 30 דקות בכוס או קערה אל חלד.
שימורי פירה ואפרסק בבלנדר עד בשילוב טוב אבל לא חלקה לחלוטין.
מערבבים אפרסק ותערובות פודינג, ומקפיאים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.