גלידת אפרסק ללא בישול
גלידת אפרסק ללא בישול יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חלב מתאדה, מיץ לימון, צוף אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שריפת המטבח עם סיפורים על שעות נוספות לבשל תוך ביצוע כוסות קרם אפרסק, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקנקן 2 ליטר או קערה גדולה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
לעבד אפרסקים עם סוכר, מיץ לימון, ומלח בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת חלב עם צוף אפרסק.
יוצקים תערובת חלב לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
הסר מיכל עם גלידה מן מכונת גלידה, ומניח במקפיא 15 דקות.
העברה למכולה אטומה; להקפיא עד המשרד, על 1 עד 1 1/2 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו יצרנית גלידת דלי פלסטיק עמיד 4 ליטר יריבה ומכונת יוגורט קפוא אוטומטית Cuisinart & יצרנית סורבה.