גלידת אפרסק-קינמון
גלידת אפרסק-קינמון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון טחון, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו גלידת אפרסק קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
תערובת אפרסק תהליך, בקבוצות, במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. תניח בצד.
לטאטא יחד חלמונים וחלב בסיר כבד על חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד התערובת מתעבה ומעילים כף. אל תרתח.
הסר מהחום; להקציף בתערובת אפרסק, חצי וחצי, מיץ לימון וקינמון טחון. כיסוי וצינה 4 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 6 ליטר. להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו הר לבן 6-Quart מקפיא גלידה חשמלית.