קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

גלידת ביסקוטי שבורה עם מוקה חם

גלידת ביסקוטי שבורה עם מוקה חם
אם יש לך על 5 דקות כדי לבלות במטבח, גלידה ביסקוטי שבורה עם מוקה חם יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קפה חזק טרי, ברנדי, בר שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת גלידת מנגו עם ביסקוטי אגוז מקדמיה, גלידת Mochan, ו גלידת Mochan.

הוראות

1
השאירו את הגלידה מחוץ למקפיא במשך 5 דקות כדי לרכך, ואז להטות לקערה. בינתיים, לשים שישה ביסקוטי לתוך שקית מקפיא ומעוך קלות עם מערוך, לקפל לתוך הגלידה, ואז לחזור למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לשבור את השוקולד למחבת או קערה למיקרוגל, להוסיף את הברנדי וחום בעדינות עד נמס או מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים (זה יעבה), ואז לשפוך את הקפה החם ולהמשיך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
סקופ את הגלידה לתוך כוסות עמידות לחום או קערות, ואז לשפוך את מוקה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
מוקהמוקה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגישים מיד עם ביסקוטי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "