גלידת ביסקוטי שבורה עם מוקה חם
אם יש לך על 5 דקות כדי לבלות במטבח, גלידה ביסקוטי שבורה עם מוקה חם יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קפה חזק טרי, ברנדי, בר שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת גלידת מנגו עם ביסקוטי אגוז מקדמיה, גלידת Mochan, ו גלידת Mochan.
הוראות
השאירו את הגלידה מחוץ למקפיא במשך 5 דקות כדי לרכך, ואז להטות לקערה. בינתיים, לשים שישה ביסקוטי לתוך שקית מקפיא ומעוך קלות עם מערוך, לקפל לתוך הגלידה, ואז לחזור למקפיא.
לשבור את השוקולד למחבת או קערה למיקרוגל, להוסיף את הברנדי וחום בעדינות עד נמס או מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים (זה יעבה), ואז לשפוך את הקפה החם ולהמשיך ערבוב עד חלקה.
סקופ את הגלידה לתוך כוסות עמידות לחום או קערות, ואז לשפוך את מוקה מעל.
מגישים מיד עם ביסקוטי הנותרים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "