קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

גלידת ביצה

גלידת ביצה
גלידה ביצה היא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 2 מנות עם 878 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מאוכלרשת יש 21 אוהדים. אם יש לכם בורבון, רום, אגוז מוסקט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: גלידת ביצה, גלידת ביצה, ו גלידת ביצה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערת מערבל מעמד מקציפים יחד את החלמונים והסוכר עד שהחלמונים מתבהרים בצבע והסוכר נמס לחלוטין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
בסיר בינוני, על אש בינונית, שלבו את החלב והשמנת הכבדה והביאו רק לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם. להקטין את החום נמוך ומזג בתערובת הביצים. מבשלים עד שהתערובת רק מתחילה להסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוז המוסקט, הבורבון והרום.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
מוסקטמוסקט
רוםרום
5
יוצקים לקערת ערבוב בינונית ומכניסים למקרר. מצננים את התערובת במקרר עד שהיא מגיעה לטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר הצינון, מעבדים במכונת גלידה בהתאם להוראות היצרנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מניחים בכלי אטום ומכניסים למקפיא למשך 2 שעות לפני ההגשה

יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti

שרי שמנת, יין אדום ושרי הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "