גלידת בננה וויסקי צלויה
גלידת בננה-וויסקי צלויה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: גלידת בננה וויסקי צלויה, גלידות באננן קפואות, ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה.
הוראות
לקלף את הבננות, לחתוך 2 או 3 נתחים, להקפיא עד מוצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חתיכות הבננה הקפואות לתבנית אפייה; טפטוף עם חמאה מומסת.
צולים את הבננות בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כ -20 דקות. מועכים את הבננות בקערה, ומקררים במקרר.
בקערה, לטאטא יחד את הביצה, סוכר לבן, סוכר חום, וויסקי בורבון עד חלקה.
יוצקים את השמנת לסיר כבד על אש בינונית-נמוכה, ומביאים לרתיחה.
לטאטא על 1 כוס של קרם חם לתוך תערובת הביצה, 1 כף בכל פעם, שילוב כל כף לפני הוספת הבא; לשפוך את התערובת בחזרה לתוך הסיר עם קרם שנותר. מעל חום בינוני-נמוך, כל הזמן לטאטא את תערובת הקרם עד מעובה וכמעט רותח; מערבבים את הבננות פירה.
מעבירים לקערה ומקררים 4 שעות ללילה.
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן; לארוז גלידה רכה לתוך מיכל lidded להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.