קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת בננה וויסקי צלויה

גלידת בננה וויסקי צלויה
גלידת בננה-וויסקי צלויה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: גלידת בננה וויסקי צלויה, גלידות באננן קפואות, ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה.

הוראות

1
לקלף את הבננות, לחתוך 2 או 3 נתחים, להקפיא עד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את חתיכות הבננה הקפואות לתבנית אפייה; טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
צולים את הבננות בתנור שחומם מראש עד להשחמה, כ -20 דקות. מועכים את הבננות בקערה, ומקררים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
5
בקערה, לטאטא יחד את הביצה, סוכר לבן, סוכר חום, וויסקי בורבון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
בורבוןבורבון
וויסקי.וויסקי.
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים את השמנת לסיר כבד על אש בינונית-נמוכה, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
לטאטא על 1 כוס של קרם חם לתוך תערובת הביצה, 1 כף בכל פעם, שילוב כל כף לפני הוספת הבא; לשפוך את התערובת בחזרה לתוך הסיר עם קרם שנותר. מעל חום בינוני-נמוך, כל הזמן לטאטא את תערובת הקרם עד מעובה וכמעט רותח; מערבבים את הבננות פירה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
מעבירים לקערה ומקררים 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן; לארוז גלידה רכה לתוך מיכל lidded להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה