גלידת בננה עם רוטב פאדג'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידות Banananan קרח עם רוטב פאדג. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר muscovado, ממרח חלבי, פרובאמל soya חלום קרם, חתיכות פקאן. וזה טוב. גלידות ספומוני ברוטב אספרסו עם פאדג'חם, מיני שוקולד עוגת גלידות עם רוטב פאדג'חם תוצרת בית, ו גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים שתי בננות לתוך בלנדר או מעבד מזון ו בליץ עם Yofu וסוכר במשך 30 שניות או עד חלקה.
נטישה במכונת גלידה עד שהוא מתחיל להתעבות - 10-15 דקות. או להקפיא במיכל רדוד, לטאטא כל 1-2 שעות לשבור גבישי קרח.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס את הממרח, להוסיף את הסוכר וסירופ ומבשלים בעדינות עד הסוכר מתמוסס. מערבבים את חלום סויה ומרתיחים במשך 2-3 דקות כדי להפוך את הרוטב דביק.
כדי לשרת, שכבת קרח הבננה בארבע כוסות עם פרוסות של בננות ורוטב הנותרים, ולאחר מכן העליון עם טפטוף של רוטב וכמה פקאנים.