קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

גלידת בננה קוקוס טבעונית

גלידת בננה קוקוס טבעונית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בננות, סירופ תירס, שמן קוקוס בתול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, בננה אננס & קרם קוקוס חלקלק (טבעוני, GF), ו גלידת לבנדר טבעונית.

הוראות

1
במעבד מזון, בננות פירה ומיץ לימון עד לא גושים להישאר. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך קוקוס, סירופ תירס, שמן קוקוס, רום, ומלח בנחלים איטיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מסננים תערובת לתוך קערה או מיכל ולחץ על פני השטח עם לעטוף פלסטיק כך התערובת אינה חשופה לאוויר. מקררים עד קר מאוד, 3 עד 4 שעות, ואז מחבצים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא במשך 3 שעות לפני ההגשה.
4
בואו גלידה לשבת על הדלפק במשך 10 דקות לפני גורף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת