קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת ג'ינג'ר-פטל מערבולת

גלידת ג'ינג'ר-פטל מערבולת
גלידת ג'ינג'ר-פטל מערבולת היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 730 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר מגורען, כדי ¾ כוס ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו גלידת פטל ודומדמניות אדומות מערבולת, שמנת חמוצה פטל מערבולת כיכר, ו שוקולד לבן פטל מערבולת גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלמונים בקערת ערבוב גדולה; להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בסיר בינוני, להביא חלב, שמנת, זנגביל, מלח, ו ¼ כוס הסוכר לרתיחה. לכבות את החום ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות; לחזור לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להקציף את הסוכר שנותר לתוך קערה עם חלמונים עד חלקה. בעדינות למתן חלמונים על ידי הוספת לאט קרם ג ' ינג ' ר חם, תוך לטאטא כל הזמן. לאחר משולב לחלוטין, תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים קערה על קערה נוספת של מי קרח ומערבבים עד קרירות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להקפיא תערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
להעביר גלידה לתוך מיכל אחסון הרצוי, שכבות גדולות של ריבה בין כפות גדולות של גלידה. מקפלים פעם או פעמיים לשלב להקפיא במשך 2-3 שעות, או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ריבהריבה