גלידת ג'ינג'ר-פטל מערבולת
גלידת ג'ינג'ר-פטל מערבולת היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 730 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר מגורען, כדי ¾ כוס ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו גלידת פטל ודומדמניות אדומות מערבולת, שמנת חמוצה פטל מערבולת כיכר, ו שוקולד לבן פטל מערבולת גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלמונים בקערת ערבוב גדולה; להפריש עד מוכן לשימוש.
בסיר בינוני, להביא חלב, שמנת, זנגביל, מלח, ו ¼ כוס הסוכר לרתיחה. לכבות את החום ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות; לחזור לרתיחה מתגלגלת.
להקציף את הסוכר שנותר לתוך קערה עם חלמונים עד חלקה. בעדינות למתן חלמונים על ידי הוספת לאט קרם ג ' ינג ' ר חם, תוך לטאטא כל הזמן. לאחר משולב לחלוטין, תערובת זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת גדולה.
מניחים קערה על קערה נוספת של מי קרח ומערבבים עד קרירות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה לתוך מיכל אחסון הרצוי, שכבות גדולות של ריבה בין כפות גדולות של גלידה. מקפלים פעם או פעמיים לשלב להקפיא במשך 2-3 שעות, או עד המשרד.