קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת גלידת גלידת גלידת פאדג'וקפה עבה

גלידת גלידת גלידת גלידת פאדג'וקפה עבה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת גלידת גלידת שוקולד שקדים קלויים, גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, ו גלידת קוקוס קלויה עם גלידת פאדג'.

הוראות

1
שים מיכל במקפיא. לפצל את התא וניל לאורכים, לגרד את הזרעים החוצה עם נקודת הסכין קצה לתוך מחבת עם חלב, שמנת ותרמיל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר לפחות 20 דקות. לקבלת הטעם הטוב ביותר, זה יכול להיעשות כמה שעות לפני כן והשאיר ללכת קר (ראה טיפ, להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר וחלמון ביצה יחד במשך כמה דקות עד שהם הופכים חיוורים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
שים את קרם וניל בחזרה על החום עד שלה רק עומד לרתוח. מערבבים את גרגרי הקפה ואז בזהירות מסננים את הנוזל על החלמונים, מכים עם הקצף עד מעורב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בשלב זה, לקבל קערה גדולה של מי קרח ולשבת קערה קטנה יותר בו.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
יוצקים את פודינג בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על החום הנמוך ביותר, ערבוב לאט ברציפות, לוודא את הכף נוגעת בתחתית המחבת, במשך כ 10 דקות עד מעובה (ראה כללים, להלן). מסננים את פודינג לתוך הקערה יושב במים הקפואים ולהשאיר להתקרר, ולאחר מכן נטישה עד scoopable (ראה שיטות, להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שכבת מיכל קר עם גלידה וכפית של רוטב קפה וחתיכות פאדג'. תקפא בן לילה ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.