גלידת גלידת גלידת גלידת פאדג'וקפה עבה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת גלידת גלידת שוקולד שקדים קלויים, גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, ו גלידת קוקוס קלויה עם גלידת פאדג'.
הוראות
שים מיכל במקפיא. לפצל את התא וניל לאורכים, לגרד את הזרעים החוצה עם נקודת הסכין קצה לתוך מחבת עם חלב, שמנת ותרמיל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר לפחות 20 דקות. לקבלת הטעם הטוב ביותר, זה יכול להיעשות כמה שעות לפני כן והשאיר ללכת קר (ראה טיפ, להלן).
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר וחלמון ביצה יחד במשך כמה דקות עד שהם הופכים חיוורים ורכים.
שים את קרם וניל בחזרה על החום עד שלה רק עומד לרתוח. מערבבים את גרגרי הקפה ואז בזהירות מסננים את הנוזל על החלמונים, מכים עם הקצף עד מעורב לחלוטין.
בשלב זה, לקבל קערה גדולה של מי קרח ולשבת קערה קטנה יותר בו.
יוצקים את פודינג בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על החום הנמוך ביותר, ערבוב לאט ברציפות, לוודא את הכף נוגעת בתחתית המחבת, במשך כ 10 דקות עד מעובה (ראה כללים, להלן). מסננים את פודינג לתוך הקערה יושב במים הקפואים ולהשאיר להתקרר, ולאחר מכן נטישה עד scoopable (ראה שיטות, להלן).
שכבת מיכל קר עם גלידה וכפית של רוטב קפה וחתיכות פאדג'. תקפא בן לילה ותגיש.