קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות19
מגזין

גלידת דבש לבנדר

גלידת דבש לבנדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת דבש לבנדר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 2774 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 212 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, ביצים, דבש קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת לבנדר טבעונית, גלידת דבש לבנדר, ו גלידת דבש-לבנדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת, חצי וחצי, דבש, לבנדר רק לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן תלול, מכוסה, 30 דקות.
3
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה להשליך לבנדר. החזר תערובת לסיר נקי וחום מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא יחד ביצים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1 כוס שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לתוך תערובת קרם חם הנותרים בסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 170 עד 79° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך קערה נקייה מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם. צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
* כדי לקרר את פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. * פודינג יכול להירגע עד 1 יום לפני הקפאה. * גלידה שומרת 1 שבוע.* זמין ב Penzeys (800-741-778
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
and Kalustyan 's (800-352-3451).