גלידת דבש לבנדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת דבש לבנדר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 2774 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 212 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, ביצים, דבש קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת לבנדר טבעונית, גלידת דבש לבנדר, ו גלידת דבש-לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת, חצי וחצי, דבש, לבנדר רק לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה להשליך לבנדר. החזר תערובת לסיר נקי וחום מעל חום מתון עד חם.
לטאטא יחד ביצים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1 כוס שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
יוצקים לתוך תערובת קרם חם הנותרים בסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 170 עד 79° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך קערה נקייה מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם. צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
* כדי לקרר את פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. * פודינג יכול להירגע עד 1 יום לפני הקפאה. * גלידה שומרת 1 שבוע.* זמין ב Penzeys (800-741-778
and Kalustyan 's (800-352-3451).