קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות19
מגזין

גלידת דבש לבנדר

גלידת דבש לבנדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת דבש לבנדר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 2774 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 212 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, ביצים, דבש קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת לבנדר טבעונית, גלידת דבש לבנדר, ו גלידת דבש-לבנדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת, חצי וחצי, דבש, לבנדר רק לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן תלול, מכוסה, 30 דקות.
3
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה להשליך לבנדר. החזר תערובת לסיר נקי וחום מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא יחד ביצים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1 כוס שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לתוך תערובת קרם חם הנותרים בסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 170 עד 79° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך קערה נקייה מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם. צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1
* כדי לקרר את פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. * פודינג יכול להירגע עד 1 יום לפני הקפאה. * גלידה שומרת 1 שבוע.* זמין ב Penzeys (800-741-778
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
and Kalustyan 's (800-352-3451).