גלידת דבש-לבנדר ריקוטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, פרחי לבנדר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גלידת לבנדר טבעונית, אפרסקים בגריל עם דבש לבנדר מוקצף ריקוטה, ו גלידת דבש לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים כוס 1 בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים 45 שניות או עד שהסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; מערבבים בלבנדר.
בואו לעמוד 30 דקות. תערובת זן דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה קטנה; להשליך מוצקים. כיסוי וצינה 1 שעה.
מערבבים גבינת ריקוטה טרייה, דבש ומלח במעבד מזון; תהליך עד חלקה. עם מעבד על, לאט להוסיף סירופ לבנדר דרך מצנח המזון.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.