גלידת דבש שרופה עם סלט תותים חם
גלידת דבש שרופה עם סלט תותים חם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 952 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן למנה. אם יש לך קרם פרש, וניל שעועית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Hojicha-גלידת דבש שרופה, גלידת עוגת גבינה בטעם תות, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: נייר חלב / מיכל מיץ
בסיר גדול, מרתיחים את הדבש לקרמל אותו קצת ולקבל טעם שרוף מעט. תוריד את החום ולהוסיף את הקרם, חצי וחצי, ווניל שעועית, ואז להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לחרוך על הקרקעית. כאשר הוא מגיע לרתיחה מהירה (לא לתת לו לרתוח), לכבות את החום ולהניח הצידה להחדיר במשך 10 עד 15 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת קרם עדיין חם לתוך תערובת חלמון הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. ב 160 מעלות F, התערובת תיתן את נשיפת קיטור. כאשר התערובת מגיעה 180 מעלות F זה יהיה מעובה ושמנת, כמו ליקר ביצים. אם אין לך מדחום, לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתערובת. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם הפס נשאר ברור, התערובת מוכנה; אם הקצוות לטשטש, התערובת אינה עבה מספיק עדיין. כאשר הוא מוכן, להסיר אותו במהירות מהחום.
בינתיים, חצי למלא קערה גדולה עם מי קרח. הניחו קערה קטנה יותר במי הקרח. מסננים את התערובת לתוך הקערה הקטנה יותר כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
בואו מגניב, ערבוב לעתים קרובות, ואז להמשיך על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
לנקות היטב את החלק הפנימי והחיצוני של מיכל חלב נייר ואז לחתוך את החלק העליון. לדחוף את הגלידה לתוך המיכל, לארוז אותו היטב כדי להיפטר מכל כיסי האוויר.
מקום במקפיא לפחות 6 שעות.
סלט תותים חם: מחית את פטל וסוכר בבלנדר. מסננים את הזרעים לטעום את מחית למתיקות, הוספת סוכר יותר במידת הצורך. מחלקים את מחית על 4 צלחות ovenproof ולהתפשט באופן שווה מעיל התחתון של כל צלחת. דק לחתוך את התותים בזהירות מאוורר אותם על גבי רסק פטל, החל בקצה הצלחת מתפתל למרכז. השתמש 4 פירות יער לכל צלחת. (הקינוח יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 8 שעות מראש. בחוזקה לכסות כל צלחת עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מוכן לשרת.
הסר את עטיפת הפלסטיק לפני האפייה.)
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
אופים את התותים 2 דקות, רק עד התחמם. או למקם במיקרוגל במשך 1 דקה.
תוציא את הגלידה מהמקפיא ותניח אותה על הצד. עם סכין משונן, עוזב את הגלידה במיכל שלה, לחתוך 1 1 1/2 אינץ פרוסה מהקצה.
הסר את רצועת מיכל סביב פרוסה לחתוך אותו למשולשים לאורך האלכסון.
מניחים טריז של גלידה במרכז כל צלחת (זה יתחיל להמיס מיד).
חותכים את חלת הדבש ל 4 חתיכות ומניחים על גבי הגלידה.