גלידת דובדבן-בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת דובדבן-ויסקי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לך ויסקי, ממתיק פרטנית, משחת שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת בורבון דובדבן, גלידת דובדבן-קולאן בורבון צף, ו גלידת שעועית וניל דובדבן # IceCreamforOXO (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וחצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, להשליך מוצקים. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על תערובת שמנת; צמרמורת 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן; מערבבים דובדבנים בורבון באמצע הקפאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
* ניתן להחליף סוכר מגורען.
הערה: בדקנו עם מי גבינה נמוכה 100% כל טבעי ממתיק פרטנית לגלידה. קבל 20% הנחה בכל פעם שאתה מזמין מ wheylow.com. קוד קופון: Southrn