גלידת דובדבנים
גלידת דובדבנים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 136 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך 2 כוסות דובדבנים קפואים (מיץ כלול) או 3 כוסות בשלים מאוד מגולענים דובדבנים מתוקים טריים (ראה הערות), מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת דובדבנים, שרבט דובדבן שחור, ו גלידת דובדבנים צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1/4 כוס מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. חום נמוך יותר בינוני ומבשל, ערבוב, עד דובדבנים יש לשחרר מיץ עיסת שלהם התרכך.
העברת תערובת דובדבן לבלנדר ודופק 3 או 4 פעמים חתיכות פירות טהורות.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה בינונית חסינת חום, באמצעות החלק האחורי של מצקת לדחוף כל מיץ וטהור דרך. להשליך מוצקים.
מוסיפים סוכר לנוזל חם ומערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מוסיפים חלב, קירש ומיץ לימון ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך יצרנית גלידה נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל אטום, מקפיא בטוח להקפיא לפחות 4 שעות.